EBRARY – מאגר לנסיון

ספריות אוניברסיטת ת"א קיבלו לנסיון עד ה 23 למרס את האוסף האקדמי של מאגר הספרים Ebrary.

Ebrary's Academic Complete Collection  כולל 45,000 ספרים בנושאים הבאים : היסטוריה ומדעי המדינה,  ספרות ובלשנות, לשון ונושאים נוספים במדעי הרוח, תיאטרון, אמנות, חינוך, מחשבים וטכנולוגית המידע, הנדסה וטכנולוגיה, משפטים ויחסים בינלאומיים, מדעי החברה ועבודה סוציאלית, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, פסיכולוגיה, עסקים שווק כלכלה, רפואה ומדעי הבריאות, מדעי החיים ועוד .

במאגר ניתן למצוא גם ספרי יעץ, מפות, דו"חות וכתבי עת.

ניתן לחפש במאגר ספרים או פרקים מתוך ספרים  בחיפוש בסיסי או בחיפוש מתקדם לפי השדות הבאים: מחבר, כותר, נושא, מילים, מספר מיון, תאריך פרסום, סוג הפרסום, שפה/שפות.

בחיפוש המתקדם ניתן להוסיף תיבות לחיפוש (ע"י הקלקה על ה – +)

ניתן להגביל את תוצאות החיפוש לאזור גיאוגרפי, תקופה או בקרת.

מדריך מהיר למאגר

מדריך בוידאו

6 תגובות בנושא “EBRARY – מאגר לנסיון

1. מאגר מצוין. עבורי, מכיל עשרות ספרים חדשים שאינם נמצאים בספריית האוניברסיטה. כלי מעולה בכתיבת עבודת הגמר שעליה אני שוקד עכשיו.
    אני מקווה שהאוניברסיטה תשכיל להמשיך את המנוי במאגר זה
    יניב

2. הלינק למאגר מוביל לדף עם הודעת שגיאה.
    האם המאגר נחסם כבר לגישה ?? האם יש כוונה לחדש את מנוי האוניברסיטה במאגר זה ?
    תודה.

3. יניב שלום,

כפי שכתוב בבלוג, המאגר היה בגישת ניסוי בספרייה עד ה-23 במרץ, ולכן אין כרגע גישה.
    לגבי רכישת המאגר, אשר עלותו גבוהה מאד, עדיין לא התקבלה החלטה.
    במידה ויוחלט לרכוש את המאגר, נפרסם זאת באתר הספרייה.